Переваги отримання онлайн кредиту в Credit365

Якщо ви шукаєте, де швидше, зручніше і простіше за все отримати фінансову допомогу, то саме в Credit365, Ви можете розраховувати на найвигідніші умови. Ми покликані вирішувати будь-які грошові питання і раді кожному вашому зверненню.


Оформлюйте онлайн кредит швидко та зручно

Потрібно терміново вирішити важливі фінансові труднощі, а часу на пошуки грошей немає? Онлайн кредит в Credit365 - це завжди надійно, швидко і зручно!

Наш сервіс допоможе навіть тоді, коли час йде на хвилини. Оформляючи кредит вперше, вам не доведеться витрачати багато часу і сил. Оцініть переваги Credit365 для нових клієнтів:


  • подача заявки на отримання кредиту та реєстрація за 5 хвилин;
  • схвалення заявки за 15 хвилин;
  • миттєвий переказ грошей на картку будь-якого банку України;
  • з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету;
  • тільки паспорт та ІПН;

Реєструйтеся на нашому сайті та завжди розраховуйте на нашу допомогу в потрібний час. Отримати повторний кредит в Credit365 ще простіше - оберіть суму, термін кредиту і протягом 3-х хвилин гроші надійдуть на вашу картку, в будь-який час, де б ви не знаходилися.


Максимальна сума кредиту - 20 000 грн

Вирішення фінансових питань завжди вимагає витрат. І краще знати, де в разі потреби знайти гроші. З нашою допомогою ви без проблем зможете вирішити як незначні, так і великі фінансові неприємності - ми пропонуємо кредити від 500 грн до 20 000!

Ми повністю впевнені в кожному клієнті і допомагаємо не тільки у вирішенні фінансових питань, а й даємо щедрі знижки на комісію по кредиту. Отримайте знижку до 47% на кредити понад 10 000 грн і переконайтеся, що допомога нашого сервісу ще й економить ваші гроші.



Низька процентна ставка на повторні кредити

Останнім часом, кредитні компанії все частіше пропонують перші кредити під 0%. Пропозиція безумовно вигідна, але як показує практика, ставки на повторні кредити у таких кредиторів дуже високі - до 3% в день.

Співпрацюючи з нашим сервісом ви зможете оцінити вигідні умови кредитування:


  • одна з найнижчих процентних ставок на повторні кредити - від 0.74% в день;
  • миттєва виплата грошей на карту;
  • можливість продовження кредиту необмежену кількість разів;

Хочете більш детально ознайомитися з умовами кредитування та процентними ставками? Інформація тут.


Чесність і прозорість умов кредитного договору

Ми максимально спростили умови кредитування, і скоротили кількість можливих комісій до 3:


  • Фіксована комісія за кредитом - розраховується автоматично при оформленні, на кредитному калькуляторі;
  • Комісія за продовження кредиту;
  • Комісія за кредитом в період прострочення - фіксована ставка, яка нараховується за дні прострочення кредиту.


І ніяких додаткових комісій за обслуговування кредиту, заборгованості або «персонального рахунку» - ми пропонуємо допомогу без підводних каменів!


Кредит онлайн - тільки в Credit365

Обирати кредитора потрібно відповідально! Не йдіть на поводу маркетингових прийомів і «солодких гасел» - звертайте увагу на умови кредитування, якість обслуговування, а вже потім на розмір знижок і інші персональні вигоди. Оформивши заявку в Credit365 і спробувавши наш сервіс, ви гарантовано залишитеся задоволені співпрацею і придбаєте надійного персонального фінансового помічника на довгі роки.

Оформити кредит