Переваги онлайн кредитів перед банківськими


Терміново потрібні гроші? Хочете знайти місце, де можна отримати потрібну суму швидко? Сервіс Credit365 розповість, чому саме онлайн-кредити допомагають вирішувати будь-які фінансові питання, і чому кредитні організації зараз стають популярнішими банків.


Переваги онлайн кредитів перед банківськими

Минуло вже більше 5 років, з того моменту, як в Україні з'явилися онлайн-кредити. І зараз вони популярні, як ніколи. Але чому? Відповідь на це питання криється в перевагах онлайн кредитів.


Оформлення онлайн кредиту - швидше і зручіше

Якщо раніше, для того, щоб отримати кредит, потрібно було відвідувати відділення банку, збирати довідки і шукати поручителів, то зараз, звернутися за кредитом можна онлайн - з будь-якого пристрою (комп'ютер, ноутбук, планшет, смартфон), підключеного до інтернету. Для цього достатньо перейти на сайт, вибрати потрібну суму і термін кредиту на кредитному калькуляторі і заповнити заявку.

Тепер ніяких довідок, застав і поручителів - тільки паспорт, код і банківська карта!

Оформляйте і подавайте заявку на отримання миттєвого кредиту онлайн з будь-якої точки світу всього за кілька хвилин, і не витрачайте час на відвідування відділень банку.


Миттєве отримання грошей на карту

Банки можуть розглядати заявку на кредит кілька годин і навіть днів, проганяючи її через всі бюрократичні процеси. Тому онлайн кредит від Credit365 - відмінна альтернатива банкам. Ви лише обираєте термін і суму кредиту и заповнюєте коротку заявку (в середньому, на це йде до 5 хвилин), і через кілька хвилин (до 15 хвилин) отримуєте відповідь і гроші на карту.

Всього за 15 хвилин, ви отримаєте гроші на свою банківську карту, навіть не виходячи з дому. Ви не тільки економите свій час, але і своєчасно вирішуєте будь-які фінансові неприємності.


Погана кредитна історія - не вирок!

Іноді, банки можуть відмовити у видачі кредиту, якщо хтось із родичів допускав прострочення за кредитами.

Ми ставимося до клієнтів лояльніше і не ставимо під сумнів їх чесність, навіть якщо вони самі допускали прострочення. Головна вимога для нас, при затвердженні заявки на кредит - щоб клієнт не мав діючих прострочень за кредитами.


Прозорість умов онлайн кредитування

Сьогодні «недомовки» від представників банку або "дрібний шрифт" в самому кредитному договорі - не рідкість. Така нечесна гра банківських організацій призводить до збільшенням платежів при поверненні позики і завдає додаткових неприємностей.

При оформленні онлайн кредиту ви не тільки бачите точну суму і термін повернення кредиту, але і можете в будь-який зручний час ознайомиться з розрахунком вартості позики. Всі умови кредитування Credit365 - доступні, прості й зрозумілі.



Можливість продовження кредиту

Послуга «Продовження кредиту» впроваджена нами для клієнтів, щоб зробити повернення кредиту комфортнішим. Вона дозволяє зупинити нарахування відсотків, пені та штрафів, які є нормою для банківських кредитів.

Це якісний крок назустріч клієнтам. І якщо раптом життєві обставини завадять своєчасно сплатити кредит, ви в будь-який момент можете просто продовжити термін кредитування, не турбуючись про додаткові нарахування та штрафи.


Онлайн кредитування vs банківські кредити

Як показує практика, до банківських кредитів вдаються в тому випадку, якщо потрібна велика сума грошей (іпотека, автокредит і ін). Онлайн кредитування ж, покликане вирішити ваші фінансові питання, тут і зараз. Тож, якщо вам потрібна термінова фінансова допомога до 20 000 грн, то онлайн кредит від Credit365 стане чудовою альтернативою банківському кредиту.

Оформити кредит