Новий сайт та зниження процентної ставки за кредитами.

Ми постійно думаємо про клієнтів, намагаючись надати максимально зручні та вигідні кредити без довідки про доходи, застави та поручителів. Розуміючи, що зручність – це не тільки відсутність бюрократії, ми повністю оновили сайт: повністю змінили інтерфейс, функціонал і прискорили швидкість роботи сайту. Тепер отримувати кредити через інтернет стало ще зручніше.

Крім дизайну і функціоналу, зміни торкнулися і програми лояльності. Тепер ви самі можете керувати процентною ставкою за кредитом. Чим більший термін кредитування – тим нижча ставка за кредитом. Для постійних клієнтів ставка становить від 1% до 1,4% в день. Це вдвічі менше, ніж в інших кредитних організаціях, що видають кредити через інтернет. А ще, після кожного погашеного кредиту, для вас на 1000 гривень збільшується максимальна сума наступного. І так до досягнення максимальної суми – 8000 гривень.

Крім того, погашати і продовжувати кредити в Credit365 можна, не витрачаючи на це гроші. Беріть участь в бонусній програмі та витрачайте бонуси замість грошей.

Детальніше про бонусну програму читайте тут.

Оформити кредит