Credit365 – №1 у сфері кредитування через інтернет

Аналітики Trustedshops.ua провели дослідження сфери небанківського онлайн-кредитування в Україні та визнали сервіс Credit365 кращим серед представлених в Україні.

Дослідження проводилося за підтримки аналітичної компанії Gemius Україна. Незалежні аналітики Trustedshops.ua тестували чотири українських сервіси за 18-ма параметрами і оцінювали технічні аспекти роботи їх сайтів - з 15-ти.

У дослідженні брали участь сервіси, що дозволяють оформити кредит онлайн від першого до останнього кроку, без візиту в офіс компанії. Таких сервісів в Україні чотири. В ході тестування Credit365 показав незаперечну перевагу над учасниками дослідження за всіма основними параметрами.

На обробку заявки на сайті сервісу пішло всього 10 хвилин, в той час, як у конкурентів це зайняло від півтора до 16 годин. Гроші надійшли на карту клієнта вже через 30 хвилин після схвалення заявки. В інших сервісах для цього знадобилося від 1 години 45 хвилин до 37 годин. Крім того, саме в Credit365 найнижча процентна ставка – 1,4% в день.

Крім основних критеріїв оцінювання, Credit365 показав відмінну доступність операторів контакт-центру, їх ввічливість і компетентність. Прогнозована виплата відповідає фактичній. Для оформлення кредиту не вимагається підписання договору, згода з умовами підтверджується добровільним перерахунком 1 гривні з карти користувача. У двох з чотирьох протестованих сервісах для підписання договору потрібно було чекати кур'єра. Час очікування склал від 1 години 10 хвилин до 3 годин 40 хвилин.

Кредит в Credit365 можна повернути достроково, не докладаючи до цього зусиль – перерахувати гроші можна за допомогою онлайн-банкінгу, через термінали або в касі будь-якого банку України. Крім цього, термін кредиту, оформленого в Credit365 можна продовжити в особистому кабінеті користувача.

За технічними параметрами Сredit365 також виявився попереду суперників, показавши відмінну швидкість роботи сайту і коректну роботу на мобільних пристроях. Credit365 єдиний з усіх компаній, що взяли участь в тестуванні, надає користувачам власний додаток для мобільних пристроїв на базі операційних систем Android і iOS. Сайт сервісу відповідає сучасним вимогам безпеки і захищає персональні дані клієнтів за допомогою протоколу SSL. Безпека даних підтверджена сертифікатом Comodo Secured.

За результатами дослідження, Credit365 визнаний кращим сервісом онлайн-кредитування в Україні

Ринок онлайн-кредитування в Україні тільки розвивається, проте вже зараз можна сказати, що на ньому з'явився явний лідер. Враховуючи, що компанія постійно вдосконалюється, прагнучи надати користувачам найбільш якісний сервіс, компанії і надалі вдасться утримати лідируючу позицію.

Ознайомитися докладніше з результатами тестування можна тут

Оформити кредит