Оновлена кредитна програма для клієнтів Credit365


Дорогі клієнти! Ми надихнулись вашими відгуками і пропозиціями, та оновили нашу кредитну програму. Нижче ми розповімо, що нового для вас приготували і чому це стовідсотково вам сподобається

Знижка для нових клієнтів збільшена до 50%

Ми збільшили знижку на перший кредит до 50%, щоби кожен, хто вперше звертається в Credit365 зміг оцінити:

  • прозорі умови кредитування в нашому сервісі;
  • високу швидкість оформлення заяви - до 6 хвилин на перший кредит і до 1 хвилини на наступні.

Можливо ви маєте досвід співпраці з іншими МФО. Позитивним він був чи ні, проте, якщо ви ще не оформлювали кредит в Credit365, то така знижка - відмінний привід перевірити надійність нашого сервісу і одночасно вирішити фінансові труднощі з можливістю заощадити.

Зустрічайте програму лояльності: “Чесним клієнтам - кращі умови”

Головний принцип, який ми вклали у програму лояльності - те, що кожен клієнт може самостійно впливати на розмір знижки за кредитом. Для цього потрібно лише своєчасно сплачувати кредити - чим більше сплачених кредитів поспіль, тим більша знижка.

Максимальна знижка - 35% на комісію за наступним кредитом.

Накопичена знижка не має терміну давності, хоча може бути анульована, якщо допустити прострочення по кредиту.

Але, не варто хвилюватися - втративши знижку, її можна повернути. Для цього потрібно почати з оплати першого кредиту без прострочення. Це дозволить отримати знижку 10% на наступний кредит. Таким чином, сплачуючи кредити в Credit365 без прострочень, ви можете накопичити знижку до бажаних 35%.

Для тих, хто оформлює кредит в Credit365 вперше, за умовами оновленої програми лояльності, доступна максимальна знижка - 35%. Яка буде діяти доки кредити сплачуватимуться вчасно.

Лайфхак! Пам’ятайте, що продовження (пролонгація) кредиту в Credit365 - ваш перший помічник, якщо внести повну оплату немає можливості, а знижку втрачати не хочеться Сплачувати продовження кредиту, дешевше і вигідніше, ніж платити комісію за прострочення. Кількість продовжень не обмежена.

Акція “Подвійний кешбек”

Тепер за КОЖЕН повернений кредит ви будете отримувати подвійний кешбек бонусами, якими можна розраховуватись за продовження чи комісію по кредиту в Credit365. Чим більше термін і сума кредиту, тим більший кешбек і можливість заощадити на наступних кредитах.

Кешбек не анулюється і не має терміну давності - його сума постійно накопичується і ним можна скористатись, коли це необхідно.

Зміна процентної ставки

Процентна ставка в Credit365 тепер фіксована - 1.8% в день. Проте, не думайте, що вам доведеться платити більше, адже частину комісії ми повернемо на ваш бонусний рахунок кешбеком і знижкою по програмі лояльності. Давайте порахуємо:

  • 35% знижка за програмою лояльності;
  • 50% знижка для нових клієнтів;
  • подвійний кешбек, який нараховується автоматично за кожен сплачений кредит.

В підсумку - ми даруємо більше 50% знижки на комісію КОЖНОМУ лояльному клієнтові, як подяку від нашого сервісу.

Перейдіть до “Особистого кабінету” і перевірте, якій рівень знижки у Вас. А якщо у вас ще не було досвіду співпраці з нашим сервісом, то зараз саме той час - реєструйтеся і отримуйте найвищий рівень лояльності.

Оформити кредит