Зламався смартфон? Як оформити кредит на новий телефон?


Телефони ламаються завжди невчасно. І коли це трапляється, не кожен готовий витрачати кілька тисяч гривень на ремонт або щоб придбати новий. Але одна справа, якщо ним користувалися тільки для спілкування і побутових потреб. І зовсім інша, якщо кожен день потрібен потужний смартфон для роботи та навчання.

У цій статті команда Credit365 пояснить, що робити якщо зламався смартфон. І розповість, де можна оформити кредит онлайн на картку для ремонту або на придбання телефону швидко і зручно, навіть перебуваючи за кордоном.

Смартфон перегрівається, зависає і повільно працює

Частіше за все телефон нагрівається та зависає з банальної причини - чохол для телефону перешкоджає розсіюванню тепла. Тому, щоб відновити нормальну працездатність пристрою, потрібно зняти його.

Якщо це не допомогло й смартфон продовжує перегріватись навіть коли на ньому не запущені енерговитратні додатки, значить його оперативна та фізична пам'ять перевантажені.

Прискорити роботу пристрою можна самостійно:

  • видалити непотрібні фото й відео, які надсилають інші користувачі через месенджери (зависань можна уникнути в майбутньому, якщо налаштувати збереження файлів на фізичну пам'ять пристрою тільки після схвалення користувача);
  • перенести потрібні зображення, відео та інші файли на знімні носії (флеш-картку, пам'ять комп'ютера), а також на хмарні сховища;
  • видалити непотрібні додатки або припинити роботу програм що не використовуються (це можна зробити, якщо перейти до вкладки "Налаштування" -> "Додатки" -> "Активні додатки" або за допомогою диспетчерів файлів, завантажених зна Google Play або App Store);
  • перевірити пристрій на наявність вірусів - безкоштовні антивіруси шукають і захищають телефон від невеликої кількості загроз, тому на думку досвідчених користувачів, вони малоефективні. Платні антивіруси мають велику базу шкідливих ПО та можуть вберегти смартфон надійніше, але вони коштують від 200 грн на місяць;

Жоден із запропонованих способів не зробив роботу мобільного телефону швидшою? Можна спробувати повернути його налаштування до заводських (hard reset). Для цього потрібно зайти в "Налаштування" -> "Основні" -> "Скинути до заводських" (на телефонах з різними ОС директорія може відрізнятися). Але цей спосіб ми рекомендуємо тільки просунутим користувачам, оскільки початківець може остаточно зламати смартфон.

Якщо не хочеться возитися з телефоном самому, краще звернутися в сервісний центр. Однак, ремонт займе від 3-х днів і коштуватиме від 1'500 грн (в залежності від класу смартфону і прайсу СЦ).

Що робити, якщо телефон впав у воду?

За статистикою на сайтах сервісних центрів, в середньому 20% від загального числа звернень за ремонтом трапляється після того, як телефон впав у воду. В такій ситуації відремонтувати пристрій зможуть тільки фахівці. Але щоб збільшити шанс вдалого ремонту, користувачу потрібно провести ряд процедур ще до того як віднести смартфон до сервісного центру:

  1. Якщо смартфон був увімкненим, перед тим як він потрапив у воду, потрібно вимкнути його, щоб волога не спровокувала коротке замикання.
  2. Зняти чохол з телефону, від'єднати всі можливі деталі (задню кришку, акумулятор, картку пам'яті та сім-карту) і залишити їх на рівній сухій поверхні.
  3. Щоб прискорити процес випаровування рідини зі смартфона, можна просушити його побутовим феном.

Фахівці радять не вмикати телефон 48 годин після просушування.

Однак, це тільки "перша допомога" смартфонові. Далі потрібна робота фахівця:

  • визначити та видалити місця сольових відкладень на платах;
  • видалити воду з дрібних частин телефону;
  • перевірити працездатність контактів, щоб запобігти їх замиканню.

Вартість ремонту - від 1'500 грн.

Що робити, якщо не працює екран смартфона?

Якщо не працює сенсор смартфону або він показує тільки чорний екран, є 2 варіанти:

  1. Нести його в сервісний центр, щоб фахівці замовили та встановили деталі потрібної моделі (робота займе майже тиждень).
  2. Не витрачати час і гроші на усунення несправності, а відразу придбати новий телефон, яким можна користуватись відразу.

Лайфхак: якщо ви придбали новий телефон, то можете отримати близько 100-500 грн за старий. Для цього потрібно здати його в СЦ або продати через інтернет на деталі.

Смартфон швидко розряджається

5 причин чому смартфон швидко розряджається:

  1. Акумулятор здувся й вимагає заміни. Можна замінити його самостійно або віднести в сервісний центр, щоб це зробив фахівець.
  2. Пристрій перегрівається через роботу енерговитратних додатків.
  3. Якщо на смартфоні є віруси, варто встановити антивірус і видалити шкідливі програми.
  4. На телефоні одночасно увімкнено мобільний інтернет, Wi-Fi, bluetooth. Щоб заощадити заряд батареї, варто вимикати функції, якщо вони не потрібні.
  5. Підсвічування екрану постійно увімкнене на 100%. В такому випадку варто встановити автоматичне підсвічування екрану.

Якщо ж ці прості дії не допомогли та телефон продовжує розряджатися швидко, це означає що проблема криється в зносі внутрішніх деталей. Краще віднести його для ремонту в сервісний центр або відразу придбати новий смартфон.


онлайн кредит на телефон

Потрібен миттєвий кредит на телефон або ремонт? Звертайтеся в Credit365!

Телефони не завжди ламаються миттєво. Найчастіше ми самі відкладаємо ремонт пристрою на потім.
Якщо ж смартфон зламався, а грошей ні для придбання нового, ні на ремонт не вистачає, рекомендуємо оформити кредит на телефон онлайн в Credit365, і ось чому:

  • ми пропонуємо до 20`000 грн, яких вистачить, щоб придбати потужний смартфон для навчання чи роботи;
  • гроші на картку будуть перераховані миттєво, а це означає що вже через кілька хвилин у вас в руках може бути новенький телефон;
  • кредит може оформити як студент, так і пенсіонер;
  • ми не вимагаємо довідок, застави та поручителів, а просто даємо гроші на будь-які потреби.

Оформити кредит онлайн


Оформити кредит