Навіщо потрібна верифікація карти?


Етап верифікації банківської карти - важливий крок на шляху до отримання кредиту в Credit365. Він являється гарантією захисту від шахрайських дій з боку третіх осіб і підтвердженням того, що клієнт має доступ до діючої банківської картки.

Навіщо потрібна верифікація банківської картки?

Верифікація картки - запобіжний захід, до якого будь-який сервіс повинен підходити відповідально. Ця процедура схожа на інші оплати в інтернеті - оплату комунальних послуг чи покупки в інтернет-магазинах, різниця тільки в тому, що при верифікації, сума платежу мінімальна (до 1 грн), і протягом декількох хвилин повертається знову на карту.

Суть перевірки в тому, що тільки власник картки може знати точну заблоковану суму, і вказати її.


Як правильно пройти верифікацію банківської карти?

Credit365 надає кредити в інтернеті на будь-яку банківську картку - кредитну, зарплатну чи платіжну. Головна умова - картка повинна бути оформлена на Ваше ім'я.

Щоб правильно пройти верифікацію карти:

· введіть дані особистої банківської картки (номер, термін дії, CVV-код) в спеціальне поле на сайті;

· очікуйте смс-повідомлення (або сповіщення) від вашого банку, про те, що на рахунку заблокована довільна сума (до 1 грн);

· на наступній сторінці сайту вкажіть цю суму, і натисніть «Підтвердити».

Якщо у Вас не підключена послуга смс-інформування, то заблоковану суму можна дізнатися зателефонувавши на гарячу лінію банку.


Помилки при верифікації банківської картки

Яким би простим не здавався б процес верифікації карти, кожен може зіткнутися з певними проблемами. Наприклад, через закінчення терміну дії картки Ви не зможете пройти верифікацію. В такому випадку вам необхідно зареєструвати іншу діючу картку або звернутися в банк-емітент для перевипуску картки.

Іншою поширеною, проте простою у вирішенні проблемою, може стати перевищення або відсутність ліміту на покупки в інтернеті. Можливо, ви тільки перевипустити карту і не встигли зробити відповідні налаштування, або робили покупки в інтернеті раніше і ліміту вже замало. Просто зверніться в банк по телефону або збільште суму чинного ліміту через інтернет-банкінг.

Помилка при наданні даних карти - теж не рідкість. Обов'язково перевіряйте номер, термін дію і CVV-код картки на достовірність.


Верифікація банківської картки - просто і надійно

Верифікація банківської картки - процес повністю надійний, тому що надані дані захищаються спеціальним протоколом шифрування, а їх перевірка здійснюється системою автоматично. Але якщо Ви зіткнулися з будь-якою проблемою, і ця стаття не допомогла - зверніться в службу підтримки клієнтів за телефоном: 0-800-210-365, і наші фахівці обов'язково Вам допоможуть.

Оформити кредит