Credit365 підвищує суму першого кредиту до 5000 грн

Сервіс онлайн-кредитування Credit365 збільшує суму першого кредиту до 5000 грн. Це означає, що тепер кожен може за лічені хвилини отримати гроші на оплату послуг, купівлю потрібних речей і взагалі, досягнення будь-яких термінових цілей.

Останнім часом саме онлайн-кредитування користується величезним попитом в Україні, завдяки своїм перевагам:

· Можливість оформлення заявки дистанційно, з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету;

· Швидкість отримання кредиту - всього кілька хвилин;

· Без довідок, поручителів, застави та ін.

На відміну від банків, сервіси онлайн-кредитування можуть надавати фінансову допомогу швидко і без зайвої бюрократії. А кажучи про п'ятирічний досвід Credit365, зокрема, слід зазначити, що сервіс постійно вдосконалюється і довіряє своїм клієнтам. Саме тому раніше ми збільшили суму кредиту для постійних клієнтів до 20 000 грн, а зараз даємо можливість новим клієнтам отримати швидкий кредит до 5000 грн.

При цьому, процентна ставка залишається такою ж лояльною - від 0.7%, а швидкість видачі кредиту такою ж високою - до 15 хвилин.

Онлайн-кредитування з Credit365 це:

· Зручно - оформлення заявки на швидкий кредит, не виходячи з дому;

· Безпечно - дані позичальників шифруються і передаються захищеним протоколом, згідно міжнародних вимог, а умови кредитування перевірені і схвалені державним регулятором - Нацкомфінпослуг;

· Вигідно - ставки за кредитом нижчі, ніж у інших мікрофінансових компаніях.

Тисячі клієнтів прямо зараз отримують кредит від Credit365, встигніть і ви - залишайте заявку прямо зараз і отримайте знижку 30% на перший кредит.

Оформити кредит