Як одягатися взимку, щоб не замерзнути


Погода взимку не завжди передбачувана. Поїздка на роботу морозним ранком - повернення додому в «плюсову» температуру ... і навпаки. Тому, важливо правильно вдягатися, щоб вам було комфортно в будь-яку погоду.

Як правильно обрати зимовий одяг?

До підбору зимового одягу потрібно підійти відповідально: всі елементи гардеробу необхідно купувати у відповідності зі своїми розмірами. Адже, обтягуючий одяг порушує правильний кровообіг, і неодмінно веде до охолодження організму та дискомфорту.

Також, важливо знати, що краще не обирати одяг з бавовни. Цей матеріал відразу ж вбирає вологу, яку виділяє шкіра, і в результаті, ви отримаєте мокру футболку, що явно зайве в морози. Краще обирати речі із натуральних матеріалів. Наприклад, речі з натуральної вовни чи флісу, допоможуть не перемерзати, навіть якщо проведете довгий час на вулиці.

Можна обирати й одяг з високотехнологічної синтетики (наприклад, термобілизна). Вона відмінно зберігає тепло, залишаючи шкіру сухою. Але майте на увазі - синтетика, навіть найякісніша, швидко накопичує небажаний запах, тому догляд за нею повинен бути спеціальним.

Обираючи верхній зимовий одяг, сміливо купуйте пуховик або мембранну куртку. Коштують вони не дешево, проте точно не пропустять вологу ззовні, та відмінно виведуть її, не пропускаючи холод до тіла.

Щоб зберігати тепло, важливо правильно обирати й взуття. По-перше, обирайте високі черевики, чобітки (напівчоботи) або кросівки з високою (але не занадто) не резиновою підошвою. Підкладка, як і устілки, повинні бути з натурального хутра, щоб ногам було тепло, а неприємний запах не накопичувався всередині.



Як одягнутися, щоб в мороз було комфортно?

Щоб почувати себе комфортно на вулиці, навіть у найлютіший мороз, потрібно тепло одягатися - істина, з якою не посперечаєшся. Ще «бабусин» метод одягатися «як капуста» - найдієвіший. Цей метод працює, тому що між кожним шаром одягу утворюються повітряні прошарки, які безпосередньо беруть участь в терморегуляції і не дають перемерзати.

Одним з найважливіших «шарів» одягу є термобілизна. Якщо дотримуватися вищевказаних порад щодо вибору термобілизни, то вам буде комфортно за будь-яких коливань температури. Але якщо термобілизни немає, то шкарпетки, футболки з довгим рукавом і лосини/підштанники, теж добре впораються.

Середній шар - вовняний светр з утепленими джинсами/штанами на флісі. Ці речі не тільки будуть зберігати тепло вашого тіла, але й відмінно зможуть віддавати вологу. І, звичайно, верхній шар - куртка/пуховик, які захистять вас від дощу, вітру і снігу.

Не варто забувати вдягати шапку з шарфом і рукавицями, навіть якщо часто користуєтеся капюшоном, а руки тримаєте в кишенях. Оберіть шапку, яка буде закривати вуха, та рукавиці з високою посадкою кисті. Вимог до шарфу майже немає - купуйте шарфи або «хомути», в залежності від особистих уподобань. Важливий тільки матеріал - натуральна шерсть, якісна синтетика. Так ви зможете максимально знизити тепловіддачу і будете насолоджуватися комфортом в будь-які морози.

Що стосується шкарпеток - краще відштовхуватися від погоди. У сильні морози можна надіти 2-3 пари, головне, щоб у взутті не було тісно. Якщо ногам буде тісно, вони віддадуть тепло, і ви будете швидко замерзати.

Одягаючись «шарами з одягу» ви точно не спітнієте, якщо раптом мороз зміниться плюсовою температурою, або ж зайдете до громадського транспорту.

Вибір зручного зимового одягу з якісного матеріалу - профілактика хвороб і підтримання імунітету.


З Credit365 взимку буде тепліше!

В наших порадах немає нічого складного, проте, дійсно якісні речі коштують серйозних грошей. І якщо ви не змогли підготуватися до холодів восени, встигніть подбати про свій комфорт прямо зараз, поки зима тільки починається. Credit365 допоможе вам заповнити прогалини в гардеробі всіх членів сім'ї.

Подавайте заявку на отримання кредиту онлайн на сайті нашого сервісу і всього за 15 хвилин ви зможете отримати до 20 000грн на свою картку. Без довідок, поручителів і застави! А це означає, що ви одразу зможете купити теплі, якісні та красиві речі, які будуть радувати вашу сім'ю комфортом в будь-яку погоду.

Оформити кредит