Cплата відсотків за користування кредитом - Credit365


Зміна політики оплати відсотків за користування кредитом в Credit365

Літо закінчується, і як завжди - несподівано) Тому ми вирішили порадувати вас приємним оновленням і збільшили грейс-період до 3 днів. Це означає, що протягом 3-х днів після настання дати повернення кредиту, вам не будуть нараховуватися абсолютно ніяких відсотків! Це майже як кредитні канікули, тільки краще)

Але зверніть будь ласка увагу, на інші оновлення, які теж стосуються оплати кредиту:


Нарахування відсотків за користування кредитом в період прострочення

По закінченню Грейс-періоду, клієнтам, які не сплатять кредит або продовження, будуть нараховані відсотки за користування кредитом в період прострочення, за весь період прострочення. Тобто на четвертий день прострочення, будуть нараховані відсотки за користування кредитом вже за 4 дні.


Продовження кредитів в період прострочення

Нараховані відсотки за користування кредитом в період прострочення тепер обов'язкові до оплати. Навіть за умови, що ви хочете продовжити свій кредит.


Наприклад:

Якщо Ви допустили прострочення кредиту на 3 дні - сума до повернення ніяк не зміниться, і буде такою ж, яку Ви бачили на кредитному калькуляторі, в момент оформлення кредиту)

Якщо Ви допустите прострочення 4 і більше днів, Вам нарахуються відсотки за користування кредитом в період прострочення, і якщо Ви вирішите продовжити кредит, то спочатку потрібно буде оплатити ці відсотки, а потім - вартість продовження.

Але не хвилюйтеся, ми все продумали, і для зручності будемо додавати суму нарахованих відсотків до вартості продовження, щоб Ви могли сплатити все одним платежом.

Крім того, ми додали смс, і email-сповіщення, щоб жоден клієнт не залишився не проінформованим, що дата повернення кредиту наступила і можуть бути нараховані відсотки за користування кредитом в період прострочення.

Часті запитання:

· Нові умови будуть застосовуватися до всіх кредитах?

Ні, нові умови поширюються тільки на ті кредити, що видані після 21.08.2019

· Де можна прочитати всі умови кредитування?

Тут ви можете ознайомитися з текстом нової Оферти, а також всіх попередніх.

· Який розмір відсотків за користування кредитом в період прострочення, буде нараховуватися?

Відсотки за кредитом, в період прострочення нараховуються в розмірі 1,5% від суми виданого кредиту, за кожен день прострочення.Проценты по кредиту в период просрочки начисляются в размере 1,5% от суммы выданного кредита, каждый день.

Оформити кредит