​Онлайн кредит в Credit365: відповідаємо на питання клієнтів


Дорогі клієнти! Ми отримуємо багато запитань з форми зворотного зв'язку. І незважаючи на те, що відповідаємо на всі, помітили, кілька питань, які ви задаєте найчастіше. Тому вирішили більш детально описати відповіді на них в своєму блозі.


Чи є знижки в Credit365?

Звичайно! Ми пропонуємо найнижчу процентну ставку на ринку, просто надаємо її без промокодів та винятків - для всіх клієнтів.

Крім цього, для наших клієнтів діє акція, за умовами якої, комісія за кредитом знижується до 0.7% на перший кредит, і до 0.9% - на повторні. Детальніше про умови цієї акції читайте тут: https://credit365.ua/ru/promotions/maxterm

А ще, улюблена всіма клієнтами - бонусна програма. За умовами якої, можна заробляти і накопичувати бонуси, і потім, оплачувати ними продовження або кредити.

Детальніше про бонусну програму ви можете дізнатися за посиланням https://credit365.ua/ru/how-to-get/bonus-tap


Чи телефонують менеджери під час розгляду заявки на кредит?

Так, якщо ви оформлюєте онлайн кредит вперше, менеджер швидше за все, спробує зв'язатися з Вами. Це допомагає переконатися, що заявку на кредит оформив саме клієнт, а не шахраї. Дзвінки за повторними заявками практично не здійснюються, тому рішення по ним приймається, в середньому за 5 хвилин.


Як працює сервіс в неробочий час?

Ми приймаємо заявки цілодобово, у вихідні та у святкові дні.

Деякі із заявок система обробляє автоматично, за деякими - потрібна додаткова обробка нашими фахівцями, які працюють з 8:00 до 00:00 год. щодня. Тому допомога від нас приходить навіть пізно вночі.


Що робити, якщо немає можливості сплатити кредит вчасно?

Ми розуміємо, що в житті можуть траплятися різні ситуації, в тому числі, які заважають вчасно повернути кредит. Тому пропонуємо нашим клієнтам "grace період" - 2 дні після закінчення терміну користування кредитом, без нарахування абсолютно ніяких відсотків. У ці два дні, комісія за кредитом не нараховується, і сума боргу не збільшується, і в цей час, можна повернути кредит без зайвих відсотків і відміток в кредитній історії, або скористатися продовженням кредиту.

Продовження (пролонгація) кредиту - відмінний вихід, якщо ви не можете вчасно оплатити оформлений займ в Credit365. Ознайомитися з інформацією про послугу продовження можна тут


Що буде, якщо не платити за кредит?

Трапляється, що наші клієнти не оплачують кредити. І найчастіше, це відбувається з наступних причин:

  • форс-мажорні ситуації (затримують зарплату, гроші знадобилися на лікування або інші невідкладні цілі). В цьому випадку необхідно своєчасно попередити нас про такі труднощі, і за достатніх підстав, ви зможете оформити реструктуризацію боргу. Однак, варто пам'ятати, що наявність реструктуризованого кредиту сприймається скоринговою системою як негативний фактор, через який в наступному кредиті вам може бути відмовлено;
  • небажання платити. До таких клієнтів застосовується підвищена ставка - 1.5% на день, ведеться робота фахівців зі стягнення проблемної заборгованості (дзвінки, оформлення судової документації). Також, дані таких кредитів, в обов'язковому порядку передаються в усі бюро кредитних історій;
  • кредит оформили шахраї. В таких ситуаціях, ми всіляко сприяємо правоохоронним органам у веденні слідства і в разі підтвердження факту шахрайства, не вимагаємо оплати боргу з жертв шахрайства.

Сподіваємося, що ми докладно відповіли на всі ваші запитання. Але якщо у вас виникнуть нові питання або побажання, обов'язково скористайтеся нашою формою зворотнього зв'язку або напишіть в онлайн-чат на сайті, і ми з радістю відповімо на них.

Оформити кредит