Кредит онлайн без відмов і перевірок: чи варто оформлювати?


Бажаєте оформити миттєвий кредит онлайн на картку без відмов, перевірок, щоб не потрібно було завантажувати документи й залишати номери телефонів знайомих? Ця стаття пояснить, чого очікувати від "супер вигідних" рекламних пропозицій мікрофінансових організацій (далі - МФО). І пояснить, як вибрати сервіс мікрокредитування, на який можна покластися в будь-якій ситуації.

Миттєвий онлайн кредит: скільки часу чекати зарахування грошей?

Багатьом, хто вперше оформлює миттєвий онлайн кредит на картку може здаватися, що потрібна сума буде зарахована менш ніж за секунду після оформлення заявки. Але це не зовсім так.

Кредит онлайн називають "миттєвим" тому, що він зараховується на картку клієнта відразу після схвалення заявки.

Однак варто враховувати, що є обставини, які збільшують час надходження грошей на картку, і на це сервіс мікрокредитування вплинути не може:


  • проблеми в роботі банку-еквайра або емітента;
  • блокування рахунку або картки клієнта.

Відповідно до внутрішньої статистики Credit365:

  • перший кредит у нашому сервісі можна отримати за 15 хвилин, а іноді й менше;
  • на повторну мікропозику потрібно близько 5 хвилин.

Онлайн кредит без завантаження фото паспорта й ІПН: чому це не надійно?

Все частіше можна побачити пропозиції від МФО оформити онлайн кредит без завантаження фото паспорта та ідентифікаційного коду. Багатьом користувачам це здається зручним, адже не потрібно витрачати час на сканування документів. А що особливо приємно - можна залишитися інкогніто, не розкриваючи свої персональні дані організації.

Але це здається вигідним лише на перший погляд, і ось чому:


  • документи та персональні дані потрібні для прискорення процедури перевірки кредитної історії клієнта;
  • надання документів допоможе убезпечити себе від дій шахраїв.

Сьогодні шахраї навчилися отримувати сім-карти інших людей (покупка б/в номерів у власників або їх отримання в будь-якому з центрів мобільного зв'язку) і можуть відкривати собі доступ до їх платіжних даних. Ці навички вони використовують, також, щоб отримати кредит у сервісах мікрокредитування, які не вимагають завантаження документів.

У Credit365 потрібно завантажувати документи в Особистий кабінет і проходити процедуру верифікації банківської картки. Виконання цих вимог займає до 5 хвилин, зате це надійно захищає клієнта сервісу від шахраїв - за 6 років роботи йвиникли лиш одиниці шахрайських випадків з кредитом у нашому сервісі.

Кредит на картку без номерів контактних осіб

Кредит на картку без необхідності надавати номери контактних осіб - напевно, найбажаніша опція для позичальника. Адже, як клієнтам, так і третім особам неприємно отримувати дзвінки з приводу прострочення позики.

Але надавати номери контактних осіб необхідно, тому що, це легкий спосіб переказу важливої інформації, якщо додзвонитися до клієнта у фахівців сервісу не вийшло. Однак, важливо залишати контакти тільки тих людей, які заздалегідь погодилися на це, щоб не зіпсувати з ними стосунки.

Відповідно до внутрішньої статистики нашого сервісу, понад 30% користувачів забувають про дату оплати кредиту й з різних причин не відповідають на дзвінки кредитних фахівців. І якби не нагадування, вони б через неуважність зіпсували свою кредитну історію та сплачували штрафи й пеню.

Позика до зарплати цілодобово

Клієнти думають, що цілодобова позика до зарплати - можливість отримати позику вдень та вночі, у вихідні та свята.

Оформлюючи цілодобовий онлайн кредит у Credit365:


  • клієнтам, що звертаються вперше, потрібно бути готовими до більш ретельних перевірок заявки фахівцями - це потрібно, щоб уникнути шахрайства з кредитами.
  • постійним клієнтам простіше, оскільки внутрішня скорингова система враховує досвід співпраці й може:
    • схвалити кредит за 5 хвилин;
    • відмовити в оформленні позики;
    • відправити заявку для ручної обробки фахівцем. У такому випадку потрібно бути готовим прийняти дзвінок від кредитного експерта, щоб відповісти на ряд питань, пов'язаних з оформленням мікропозики.

Швидкий онлайн кредит під 0,01%: чи вигідна безкоштовна позика?

Отримати швидкий кредит онлайн під 0,01% здається вигідною пропозицією. Але чи дійсно варто оформлювати безкоштовну позику? Розглянемо дві ситуації:


  1. Якщо це перший кредит й більше співпрацювати з цією компанією не плануєте - це дійсно вигідно.
  2. Якщо ви плануєте постійно оформлювати кредити й шукаєте надійного фінансового помічника, то краще звернути увагу на МФО, які роблять однаково вигідні умови для нових і постійних клієнтів.

У Credit365 встановлена єдина процентна ставка для всіх клієнтів. А щоб кожен позичальник міг оцінити переваги співпраці саме з нашим сервісом, була розроблена і впроваджена програма лояльності:


  1. Для тих, хто оформлює мікропозику вперше:
    1. -50% на комісію по кредиту;
    2. бонуси за відгуки та приведених друзів;
    3. подвійний кешбек за повернення позики.
  2. Для постійних клієнтів:
    1. подвійний кешбек за кожен сплачений кредит;
    2. накопичувальна знижка до -35% на комісію за наступним кредитом;
    3. бонуси за відгуки й приведених друзів.

Це дозволяє знизити процентну ставку до 0,9% по кожному кредиту, що є найнижчим відсотком серед МФО в Україні.

Оформити кредит