Чому онлайн кредити краще брати в Credit365


Майже десятиліття тому українці вперше скористалися онлайн-кредитуванням. І якщо раніше кредит через інтернет видавали всього кілька організацій, то зараз їх десятки. У цій статті ми не будемо хвалити себе, але розповімо на фактах, чому за онлайн-кредитом вам потрібно звертатися саме в Credit365 і нікуди більше.

Надійність

Якщо ви хочете отримати кредит, а не проблеми - переконайтеся, що оформлюєте заявку в надійний організації. Розглянемо критерії надійності кредитних організацій на прикладі Credit365.
Наш сервіс зареєстрований як фінансова компанія і має Ліцензію регулятора Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.
Credit365 надає онлайн-кредити українцям вже більше 5 років. Це означає, що люди вже давно довіряють нам в самих різних ситуаціях.
Вся необхідна інформація є на сайті, і ви можете перевірити її самостійно на сайті https://kis.nfp.gov.ua/.
Визначивши для себе головним критерієм вибору саме надійність компанії, ви зможете швидко вирішити будь-які ситуації за допомогою мікрокредитування.

Цінуємо кожного клієнта

Будь-яка компанія повинна вибудовувати свою роботу для клієнта, інакше навіщо вона працює?! Credit365 пропонує прозорі умови кредитування і цінує звернення кожного клієнта. Поки банки вимагають довідки і заставу, а інші кредитні організації підвищують комісію на отримання кредиту, ми пропонуємо клієнтам вирішити будь-які ситуації за 15 хвилин.
Наш сервіс не надає кредити під 0% для одних, і не завищує відсотки для інших клієнтів - це було б, як мінімум, нечесно. Але це не означає, що ми не робимо приємностей. Знижки на відсотки, бонуси за повернення кредиту, постійно доступні кожному нашому клієнту.
Часто у відгуках можна побачити, що представники кредитних компаній не повідомляють про прострочення кредиту, поки не нарахують серйозної пені. Наші ж фахівці нагадують про оплату вчасно, щоб ви не переплачували відсотки за кредитом або могли вчасно продовжити термін користування грошима.
Але в той же час, ми серйозно ставимося до злісних неплатників. Комісія за кредитом - це наша винагорода, що дозволяє нам щодня допомагати все більшій кількості людей і працювати над практичністю сервісу. Тому, ми не дозволяємо собі списувати заборгованість одним клієнтам, щоб потім не перекладати ці збитки на чесних і дисциплінованих позичальників.

Credit365 - експерт в області онлайн-кредитування

За більш ніж 5 років роботи в Україні, Credit365 став справжнім експертом в області онлайн-кредитування. Постійні нововведення в законодавстві і щоденні контакти з клієнтами надають необхідний досвід, щоб залишатися справжніми професіоналами в мікрокредитуванні.
Ми знаємо все про кредитування в Україні, і це дозволяє нам пропонувати найнижчу комісію за користування кредитом, відмовитися від прихованих платежів і дати можливість клієнтам оплачувати кредит, без комісії за переказ, щоб кредитування було доступним для кожного.

Якісний сервіс

Якість наших послуг підтверджується численними відгуками клієнтів і нагородами в голосуваннях і конкурсах. Кожна думка про нашу роботу зазначається і допомагає звертати увагу на проблемні сторони.
Крім того, щоб підтримувати якість послуг на висоті, кожен співробітник повинен бути справжнім професіоналом. Тому, ми постійно проводимо навчання персоналу в області знання законодавства, фінансів, психології людини.

Висновок

Звичайно, висновки у кожного будуть свої. Комусь зручніше просити гроші в борг у рідних і друзів, а хтось вибирає для отримання кредиту банки. Але бувають випадки, коли гроші потрібні прямо зараз, а друзі або банки швидко виручити не можуть. У такій ситуації допоможе саме Credit365.
Ми позиціонуємо себе не просто як фінансова компанія, що надає кредит на карту українцям. Ми намагаємося стати особистим фінансовим помічником для кожного, кому потрібні гроші.

Оформити кредит