Добірка книг про те, як заробляти більше грошей


Книг про те, як заробляти більше грошей багато. І кожна розкриває свою тему - наприклад, як заробити в інтернеті, щоб розбагатіти або як правильно розпоряджатися грошима, щоб доходи перевищували витрати.

Команда Credit365 ділиться підбіркою ТОП-5 книг, які вчать грамотному відношенню до грошей, і розповідають, як заробляти більше та бути успішнішим.

1. Роберт Кіосакі - "Багатий Тато, Бідний Тато"

Книга, яка в форматі гри, з прикладами з життя, розповідає про правильне ставлення до грошей. Написана доступно і буде корисна як початківцям-підприємцям так і людям які хочуть заробляти більше, без складних схем і махінацій.

Автор у своїй книзі приділяє увагу наступним тезам:


  • грошові вкладення розділяються на "актив" і "пасив";
  • оформлення кредиту (швидкий кредит в тому числі) може бути на правильні і неправильні цілі;
  • гроші вимагають уважного до себе ставлення.

Написана в 1997 році, але не втратила актуальності за 20 років.

2. Наполеон Хілл - "Думай і багатій"

Книга-збірка історій успіхів та гучних провалів відомих мільйонерів. Короткі тези піро успіх та причини невдач Генрі Форда, Теодора Рузвельта і ще сотні успішних людей 19-20 століть.

Мотивує до створення власного бізнесу з нуля і вчить, що заробляти більше може кожен. Для цього достатньо скористатися наявними можливостями, які нам підкидає життя і ніколи не здаватися, якщо щось не виходить з першого разу.

Написана в 1937 році.

3. Річард Бренсон - "До біса все - берись і роби"

Текст книги просякнутий любов'ю до життя і цілеспрямованістю в грошових справах. Автор відомий кожному, хто цікавиться бізнесом. За 3 десятиліття видавничої діяльності він розповів, що заробляти гроші - заняття захоплююче і цікаве.

Головні цілі книги - показати, що:


  • для того, щоб заробляти достатньо, не обов'язково мати бізнес-освіту або великий досвід;
  • якщо не боятися труднощів і роботи - обов'язково досягнеш успіху.

В книзі бізнесмен ділиться своїми головними правилами роботи, які необхідні кожному підприємцю, щоб швидко заробити гроші або бізнесмену, який бажає збільшити обороти своєї справи.

Одна з наймолодших книг, що розповідає як заробити на своїй мрії - опублікована в 2006 році.

4. Джордж Семюел Клейсона - "Найбагатша людина в Вавилоні"

Ця книга буде корисна тим, хто хоче навести порядок в своїх фінансах:


  • розплатитися за кредитами без необхідності відмовляти собі у всьому;
  • відкладати більше грошей на особисті цілі.

Вона навчить розпоряджатися грошима на прикладі простих порад, цікаво обіграних на прикладі головних героїв.

Терміни "ефективна процентна ставка" або "реструктуризація" в цій книзі висвітлені без формул і просто - так, що кожен читач зрозуміє, як працює система кредитування і яким чином її можна використовувати для свого фінансового благополуччя.

Ця книга була вперше опублікована в 1927 році, але і досі вважається однією з кращих книг про те, як збирати гроші і користуватися ними.

5. Кларк Дункан - "Alibaba. Історія сходження від першої особи "

Один з бестселерів про те, як заробляти в інтернеті і за 10 років почати конкурувати з Amazon і Walmart - гігантами, яким більше 25 років.

В книзі описана реальна історія Джека Ма - пройшовшого шлях від простого вчителя англійської мови у ВНЗ Ханчжоу до успішного бізнесмена, якого називають "Рокфеллером 21 століття".

Джек Ма, який почав вибудовувати Alibaba Group в маленькій квартирі невеликого міста в Китаї, ділиться тим, що ним рухає кожного дня і які задачі потрібно вирішувати, якщо хочеш стати успішним.

Опублікована в 2017 році.


Звичайно, популярних книг про заробіток і те, як стати успішним в інтернеті навіть порахувати складно. Але, якщо не знаєш, яку обрати, варто почати саме з цих 5.

Оформити кредит