Уроки, яким нас вчить коронавірус


Коронавірус за півроку кардинально змінив життя мільярдів людей у всьому світі. Але, Білл Гейтс та інші відомі люди, закликають не панікувати й звернути увагу на ряд "уроків", що можна винести з наслідків епідемії. Це допоможе вирішити сьогоднішні труднощі, та підготуватися до подібних ситуацій у майбутньому.

Ми розповімо, чому вчить коронавірус. Що допоможе кожному уникнути паніки в умовах форс-мажору, і до чого тут швидкий кредит на картку?

1. Важливо мати фінансову подушку безпеки

Згідно зі статистикою соціологів, 51% українців звинувачують саме коронавірус і карантин у падінні рівня їх фінансового благополуччя. І хоч, майже кожного року економісти прогнозують нову фінансову кризу чи інші грошові труднощі, які можуть виникнути, не всі вважають за потрібне підготуватися до них.

Без сумнівів, кредит онлайн або гроші на кредитній картці допомагають в момент, коли гроші потрібні терміново. Але, набагато приємніше й правильніше мати невелику "заначку" вдома або на банківському рахунку - фінансову подушку безпеки, на випадок виникнення форс-мажорних обставин.

Сума повинна бути достатньою, щоб сім'я могла прожити, не отримуючи дохід, 1-2 місяці або більше, без вагомого зниження рівня життя.

Щоб зробити таку фінансову подушку безпеки на випадок нової епідемії або іншого форс-мажору, потрібно щомісячно відкладати частину свого доходу.

2. Мати кілька джерел доходу - необхідно!

На початку 2020 року ніхто б не повірив, якби Starbucks, Nike або Zara оголосили про закриття тисяч своїх магазинів у всьому світі. Але зараз ми бачимо, як коронавірус впливає на бізнес - бренди та компанії зі світовим ім'ям оголошують про банкрутство одна за одною, через багатомільйонні борги. Виникає питання - як бути людям, що втратили роботу?

Комусь вдається знайти нову роботу, а хтось просить грошей у родичів, оформлює онлайн кредит або банківську позику, та чекає фінансової допомоги від держави. Але є й ті, хто мав кілька джерел доходу, і втративши одну роботу, продовжує отримувати гроші.

Джерелами додаткового доходу можуть бути:


  • монетизація хобі;
  • торгівля на фінансових ринках (трейдинг);
  • робота на такій же посаді в різних компаніях.

Окремо варто відзначити заробіток на вартості біткоїну у 2020 році. Ціна криптовалюти волатильна - це дозволяє заробляти від кількох сотень до тисяч гривень на день. Отримати електронну валюту можна безкоштовно або придбати на криптовалютному ринку.

Однак, якщо немає часу на її «здобуття», як і грошей на купівлю - можна звернутися в мікрофінансову організацію, отримати до 20`000 грн на свою картку та почати заробляти вже через 15 хвилин.

Створення декількох джерел доходу забирає багато сил та часу, але ті, хто зробив це до пандемії коронавірусу, зараз задоволені результатом.

3. Потрібно цінувати своє здоров'я

Згідно зі статистикою МОЗ, 47% українців не відвідують лікарні жодного разу за рік, і в разі виникнення проблем зі здоров'ям, займаються самолікуванням. Причина - високоточна діагностика занадто дорога, у співвідношенні до середнього доходу жителя України, а дешеві послуги лікарів малоефективні.

Але, епідемія коронавірусу показала, що здорові люди можуть перенести вірус "на ногах" і їх організм переможе його як звичайну застуду. Водночас, людям з хронічними захворюваннями одужання від Covid-19 дається складно, і без екстреної медичної допомоги їм не обійтися.

Тому, щоб зберегти здоров'я міцним на довгі роки, важливо робити комплексне обстеження організму мінімум 1 раз на рік, і слідувати рекомендаціям лікаря. На ці цілі краще відкладати частину від кожної заробітної плати. Але якщо гроші потрібні терміново, а до зарплати ще далеко - мікрофінансові організації допомагають українцям отримувати кредит на обстеження стану здоров’я або купівлю необхідних ліків, цілодобово.

4. Варто зберігати позитивний настрій і не панікувати

Психологи й лікарі рекомендують людям зберігати позитивний настрій, які б непередбачені ситуації з нами не трапилися. І під час пандемії коронавірусу це особливо актуально.

Епідемії, катаклізми, загрожували життю цілих націй всю історію людства. Однак, люди завжди знаходили вакцини або пристосування, що допомагали переносити всі негаразди. Знайти вихід - лише питання часу.

Тому, якщо пандемія коронавірусу й карантин негативно позначилися на:


  • рівні вашого фінансового добробуту;
  • вашому або стані здоров'я членів сім'ї;

і терміново потрібні гроші - звертайтеся в Credit365 та вирішуйте будь-які грошові труднощі за 15 хвилин.

Оформити кредит