5 кращих недорогих парних подарунків на 14 лютого


Наближається 14 лютого і закохані шукають найкращий подарунок для своїх других половинок. Велика валентинка? Подушка з фото? Занадто просто! Політ на повітряній кулі для двох? Поїздка на гірськолижний курорт? Дуже дорого!

Якщо ви шукаєте щось оригінальне й корисне, але недороге - ми підготували рейтинг ТОП-5 парних подарунків на День закоханих для сімейних пар. А також розповімо, де взяти кредит на картку, щоб придбати подарунок, якому ваша близька людина дуже зрадіє.

ТОП-5 парних подарунків на День святого Валентина

З 5 лютого в відомих магазинах починається сезон знижок і триватиме до самого Дня святого Валентина. Які зараз недорогі парні подарунки можна придбати?

Набір електричних зубних щіток

Якщо ви користуєтеся звичайними зубними щітками - саме час перейти на електричні. Згідно із дослідженнями Proctor&Gamble, в середньому люди чистять зуби 46 секунд, хоча стоматологи з дитинства вчать нас приділяти цьому не менше 2-х хвилин.

Клінічні випробування показали що за 2 хвилини чищення зубів електричними щітками можна видалити до 87% зубного нальоту, а звичайні не досягають і 30-ти відсоткового результату.

З огляду на те, що більшість хвороб зубів стаються через відсутність належного догляду - ви не тільки придбаєте корисний подарунок, але і заощадите на відвідуванні стоматолога в майбутньому.

Скільки коштує? Від 1150 гривень за набір з 2-х електричних зубних щіток.

Іменні махрові халати

Якщо ви вважаєте, що парні кружки або футболки це для підлітків, то замовте іменні махрові халати. Через інтернет можна знайти компанії що за кілька днів нанесуть потрібний текст або зображення на обраний вами одяг.

Це буде не просто тепла річ, яку приємно носити вдома або в лазні. А й приємний подарунок, який символізує турботу й любов.

Скільки коштує? В інтернеті є пропозиції від 590 грн за один халат.

Подарункові бокси "Для нього" і "Для неї"

Подарункові бокси - одні з найоригінальніших і відносно недорогих подарунків, що стають все популярнішими з року в рік. Ви можете придбати вже готовий варіант або укомплектувати його самостійно.


Ідеї подарункового боксу "Для нього":


  • пляшечка або фляжка з міцним алкоголем - до 250 мл;
  • чорний гіркий шоколад;
  • дезодорант або улюблений бренд парфумів, тощо.

Ідеї подарункового боксу "Для неї":


  • косметичні засоби улюбленого бренду;
  • молочний шоколад або тістечка;
  • сіль або піна для ванн, тощо.

Комплектація подарункового боксу залежить від уподобань вашої другої половинки.

Скільки коштує? Вартість подарункового боксу починається від 500 грн. Але можна заощадити, прикрасивши звичайну коробочку власноруч, і поклавши туди заздалегідь придбані подарунки.

Аромамасаж для двох

Замовте подарунковий сертифікат на послугу "Аромамасаж для двох" в салоні краси. Це чудовий спосіб обрати день і побути лише вдвох - без непосидючих дітей і дзвінків з роботи. В середньому, процедура триває 60 хвилин.

Скільки коштує? Якщо замовляти процедуру в салоні або на сайті розраховуйте витратити від 1000 грн, в залежності від процедури та статусу салону. Але за допомогою Pokupon та інших сайтів з акціями й знижками, ви можете заощадити до 40% від повної вартості.

Парні обручки або кулони

Придбайте парні обручки або кулони в ювелірних магазинах. Вартість цього подарунка може бути трохи вищою, ніж попередні. Але, наприклад, якщо ви плануєте весілля на 14 лютого чи близько до цієї дати, то це буде чудовим приводом вибрати унікальні обручки.

Скільки коштує? Залежно від типу металу (медична сталь, срібло, золото і т.д.), складності роботи й наявності дорогоцінних каменів, сума готового виробу складе від 300 до кількох десятків тисяч гривень.


Якщо ви точно знаєте, що хоче отримати ваша друга половинка на День всіх закоханих - не шукайте аналогів, а просто придбайте їй або йому бажаний подарунок. А якщо питання тільки в грошах, то оформлюйте кредит онлайн в Credit365 до 20`000 грн. І вже через 15 хвилин оплатіть сюрприз, який зробить важливу людину у вашому житті, дійсно щасливою.

Оформити кредит