Як обрати обігрівач, щоб створити тепло та затишок?




Наближається зима, а разом з нею й холод. Отже, саме час діставати із шафи теплі пледи, застояні без діла обігрівачі й очікувати на морози у всеозброєнні. Але що робити, якщо обладнання для обігріву будинку чи офісу вийшло з ладу, або до його покупки справа до сих пір так і не дійшла? Звичайно ж, якомога швидше купити підходящий обігрівач!


Як правильно розрахувати потужність обігрівача?

Щоб купити обігрівач потрібної потужності, який підійде для обігріву всього приміщення, необхідно трохи розібратися в тонкощах їх роботи.

Формул для розрахунку необхідної потужності обігрівачів різних типів в Інтернеті безліч, і кожна з них містить багато похибок, але допомагає визначити «норму» - на обігрів кожних 10м2 припадає близько 500Вт (за умови, що потрібен обігрів одноповерхового приміщення, зі стандартними стелями 2.7м) . Якщо поверховість більше або стелі вище, то і обладнання повинно бути потужнішим (близько 1000Вт на кожні 10м2).
Лайфхак: Обігріваючи приміщення в 2 поверхи і більше, слід пам’ятати, що тепло піднімається вгору, отже, на обігрів першого поверху знадобиться пристрій більшої потужності. А для обігріву другого поверху, можна придбати обігрівач меншої потужності і трохи заощадити. Так ви зможете компенсувати тепловіддачу першого поверху і створити комфортні умови, навіть в сильні морози, не переплачуючи за опалення.

Які бувають обігрівачі?

Сьогодні в магазинах продаються обігрівачі найрізноманітніших типів і характеристик. Краще за все, перед покупкою порівняти типи обігрівачів і обрати найбільш підходящий:

· Теплові завіси - мобільні обігрівачі, використовуються для відділення зон з великими тепловтратами і її компенсації (вікна, двері, ворота);

· Електричні конвектори - компактні і економні обігрівачі, швидко нагрівають повітря в кімнатах, але пересушують його;

· Масляні радіатори - масивні і не економні пристрої. Відрізняються рівномірним і зручним обігрівом закритої кімнати до 40м2.

· Інфрачервоні обігрівачі (УФО) - портативні безпечні в роботі і довговічні обігрівачі. Використовуються для обігріву відкритих і закритих площ до 30м2;

· Тепловентилятори та теплові гармати - мобільні пристрої, використовуються для обігріву закритих площ від 20м2 до 100м2;



Як зекономити на купівлі обігрівача?

Кожна сім'я має Економія на кожній покупці - майже «ідея фікс» кожної людини і сім'ї, в цілому. Але економія завжди повинна бути розумною! Холодні пори року - осінь, зима і початок весни - час найбільшого числа застуд і хвороб. Нежить, кашель і навіть грип, ГРВІ, ангіна - часті гості після переохолодження організму.

Але холод на вулиці і некомфортна температура будинку - зовсім різні речі! Варто температурі в приміщенні опуститися нижче 20 ° С, як умови життя стають некомфортними - з'являється грибок на стінах, організм стає вразливішим до вірусів і хвороб.

Особливо слід пам'ятати про дітей, чий організм більш схильний до появи хвороб, ніж у дорослих. Тому, покупка обігрівача - необхідний захід, який допоможе зберегти здоров'я всієї родини і заощадити (не витрачати гроші на дорогі ліки, походи до лікаря). Крім цього, в теплі людина відчуває себе комфортніше і менше піддається стресу.


Зима буде теплою!

Хочете побудувати затишок і комфорт в будинку чи офісі, навіть у найлютіші морози? Пригледіли потрібний обігрівач, а грошей не вистачає? Credit365 завжди допоможе! Заповніть заявку на отримання миттєвого кредиту, не виходячи з дому. Протягом 15 хвилин отримайте кредит на карту, необхідний для створення вашого затишку!

Оформити кредит