Credit365 - кращий сервіс онлайн-кредитування за підсумками PaySpace Magazine Awards 2016!

PaySpace Magazine

Онлайн-журнал PaySpace Magazine підвів підсумки голосування, в рамках якого Credit365 зайняв перше місце в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування". Голосування проходило на сторінці премії. В ньому взяли участь 200 різних онлайн-компаній, лідерів у 19 галузях вибирали більше 40 000 українців.

Ми вдячні кожному, хто віддав свій голос за нас, і обіцяємо зробити все, щоб виправдати вашу довіру, і зробити в майбутньому онлайн-кредитування ще кращим, швидшим, зручнішим. Дякуємо!

PaySpace Magazine - фінансовий портал, який висвітлює події онлайн-комерції, одне з найбільш авторитетних видань галузі в Україні. Команда порталу відвідує найбільш важливі форуми, виставки і конференції на теми онлайн-платежів в Україні, СНД і Західній Європі та надає їм інформаційну підтримку. Портал випускає власний щоквартальний журнал, проводить дослідження ринку електронної комерції, допомагає фінансовим компаніям підготуватися до виходу на міжнародний ринок.

Також нагадаємо, що в 2015 році Credit365 був визнаний Кращим сервісом онлайн-кредитування в Україні, за результатами незалежного дослідження Trusted Shops і Geminus Україна.

Оформити кредит