Сервіс онлайн кредитування №1 в Україні за результатами опитування споживачів


Сервіс онлайн-кредитування Credit365 посів перше місце за результатами незалежного дослідження

Комунікаційна площадка Ukrainian E-Commerce Expert провела аналіз компаній на ринку онлайн-кредитування в Україні. Згідно з результатами аналізу Credit365 посів перше місце серед тринадцяти найбільших компаній, що надають послуги онлайн-кредитування.

Розглядалися лише ті компанії, які видають кредити виключно в онлайн-режимі. Аналіз проводився за шістьма критеріями, головним з яких було якість та швидкість надання послуги.

Критерії, за якими проводився аналіз:

  • Якість послуг
  • Робота сайту та матеріали на ньому
  • Оформлення кредиту
  • Повторне оформлення кредиту
  • Робота служби підтримки
  • Процентна ставка

Якість послуг

У цьому блоці параметрів, експерти оцінювали процентну ставку на тридцять днів, терміни, на які видається кредит онлайн і заходи, які компанія вживає, якщо клієнт не сплачує суму кредиту в встановлений термін. У цьому блоці Credit365 набрав максимальну кількість оціночних балів.

Сайт, його робота, доступність матеріалів

Крім самого сайту та поданої на ньому інформації, експерти оцінювали його безпеку і наявність на сайті фінансової звітності, як того вимагає закон. Сайт Credit365 набрав найбільшу кількість балів - 750 балів.

Оформлення кредиту

Сервіс Credit365 добре показав себе як при першому оформленні кредиту, так і при повторному зверненні. При першому зверненні, тестовий клієнт намагався отримати кредит на одну тисячу гривень. Через п'ятнадцять хвилин з клієнтом зв’язалися, уточнили дані, обробили заявку і перерахували гроші на банківську картку для виплат.

При повторному зверненні, оформлення заявки зайняло дві хвилини.

Робота служби підтримки

За результатами оцінювання роботи служби підтримки, Credit365 можна охарактеризувати, як сервіс з ввічливою, компетентної та переконливою підтримкою. Оператори колл-центру ввічливі, не тиснуть на клієнта, намагаючись нав'язати йому послугу, відповідають на питання в повному обсязі.

Процентна ставка

Відповідність фактичної процентної ставки заявленій - один з найважливіших факторів при оцінюванні. Процентна ставка сервісу Credit365 не тільки відповідає заявленій, а також, є найнижчою з усіх протестованих сервісів.

Результати опитування споживачів

За результатами опитування споживачів, Credit365 - один з найпопулярніших і найвідоміших сервісів онлайн-кредитування, майже сорок три відсотки респондентів користуються послугами саме цього сервісу.


Це вже не вперше, коли Credit365 займає перше місце. За результатами дослідження аналітиків Trustedshops, сервіс вже отримував звання "№1 у сфері кредитування через інтернет", а зовсім нещодавно став найкращим сервісом онлайн-кредитування за підсумками голосування користувачів, в рамках PaySpace Magazine Awards 2016

.

Оформити кредит